Skip to content

Cascade – jauna pārgājienu kanoe

Šoziem ir pieticis laika pabeigt dažus sen iesāktus projektus, tāpēc šobrīd varam izziņot jauna kanoe modeļa pieteikumu. Ar nosaukumu “Cascade” tiks piedāvāta 2-vietīga 16 pēdu pārgājienu kanoe – asimetriska korpusa laiva ar salīdzinoši apaļu dibenu un mēreni uzliektiem galiem – laiva visa veida ūdeņiem līdz 2 sarežģītības kategorijai ieskaitot, prasmīgiem un prasīgiem braucējiem.

Galvenie korpusa formas parametri un gabarītu izmēri redzami rasējumā. Zemāk esošajā tabuliņā redzami precīzāki dati interesentiem – salīdzinājumā ar laivas tuvāko līdzinieku 16′ Prospector.

Materiāls – Twintex(tm) – stiklašķiedras/polipropilēna kompozīts. Paredzamais svars variantā ar oša koka takelāžu – 25kg, ar PVC profilu bortiem – 27.5-28kg. Šobrīd nav paredzēts šo modeli ražot ar koka bortiem, bet tāda opcija būs pasūtāma 2022.g..

Laiva būs pieejama vairākos aprīkojuma variantos – plika laiva (standarts) ar papildu celtspējas balonu opcijām un kanoe, kas aprīkota ar sānu auklojumu, celtspēju, galu cilpām u.c. pārgājienos noderīgām lietām (ekspedīciju modelis). Precizējoša informācija drīzumā.

Veikala saite šeit.

Atbildēt

lvLatviešu valoda